Obľúbené články
Komentáre

Vlastný závoj ako nádherná spomienka i dedičstvo

Od v Všetko o svadobných závojoch .

Aj Vás pri pozeraní filmov, ako nevesty jednej rodiny dedia z generácie na generáciu nejaký svadobný doplnok? Podľa mňa je to nádherná a veľmi romantická tradícia. V dnešnej rýchlej dobe, keď mnohé nevesty len požičiavajú a požičiavajú a možno i preberajú energiu neviest, čo mali ten či onen doplnok alebo šaty pred nimi mnohým z Vás možno ani nenapadne, že môže jednoducho tiež zanechať odkaz a svojej dcére či neveste zanechať prekrásne symbolické dedičstvo.

Kedysi nevesty po svojej matke dedili svadobné šaty, avšak módne trendy v šatoch sa stále menia a kam by sme sa dostali, keby sa neustále dedili z generácie na generáiu tie isté šaty? :) Dokonalým tzv. svadobným rodinným dedičstvom môže byť diamantový prsteň alebo nádherný svadobný závoj. Nie každý si však môže dovoliť investovať do briliantu. Predstavte si vznešený svadobný závoj, ktorý nie je prečačkaný, či gýčový a jeho krása prekonáva generácie ako šaty Coco Chanel. Svadobný závoj máte na sebe v momente, keď započnete novú etapu Vášho života a začnete tvoriť Váš svet - Vašu rodinu, s Vašimi vlastnými tradíciami. A tento svadobný závoj raz odovzdáte svojej dcére aby mala niečo požičané a niečo veľkej rodinnej hodnoty alebo svojej neveste na znak prijatia za svoju, na znak prijatia do rodiny.

Čo poviete, pekná predstava...
A teraz si predstavte, že si bezducho prepožičiate nejaký svadobný závoj, ktorý malo na sebe už kopa neviest a potom ho bezducho vrátite a rovnako posuniete ďalej. Osobne, už aj keď si odmyslím tú moju romantickú povahu, by som to nerobila už len z dôvodu, že závoj po niekoľkých prepieraniach nie je v prvotriednom stave a že by som si musela dávať stále veľký pozor, aby sa mu niečo nestalo, lebo ho musím vrátiť, ako som ho dostala a tiež by ma strašne obmedzoval výber, nakoľko viem, čo sa so závojmi všetko dá, aké rôzne závoje existujú! Toľká nádhera, ktorou môžete mať ozdobený svadobný účes a budem sa obmedzovať ponukou asi tak 10 svadobných závojov, ktoré dookola nájdem v svadobných salónoch? 

Je to Váš deň D, buďte výnimočná, zažiarte!

Email

  • info@marieedesign.sk

Sledujte nás

 

Facebook

© Mariee design, s.r.o.

Pomoc s webom Tvorbastranky.sk