Obľúbené články
Komentáre

Tipy na ošetrovanie bižutérie

Od v Trblietavý svet šperkov .

1. Bižutériu si dajte na seba až po úplnom dokončení Vášho vzhľadu a nielen makeupu a úpravy vlasov. Zabráňte tak styku s vodou, parfumami, pleťovými krémami, mydlom, lakom na vlasy a inými kozmetickými prípravkami.

2. Prvá vec, ktorú urobíte, keď sa vrátite domov by mala byť, že si dáte dole všetku svoju bižutériu, dokonca ešte pred prezliekaním.

3. Manipulujte s Vašou bižutériou, len v prípade, že Vaše ruky nie sú mokré, mastné od krému, atď., Naopak vaše ruky musia byť čisté a suché.

4. Všetky šperky a bižutériu si VŽDY odložte pred spaním, pri športe, sprchovaní, krémovaní, parfumovaní, plávaní, umývaní riadu, práci v záhrade, akýchkoľvek domácich a iných manuálnych prácach.

5. Bižutériu si ďalej odkladajte pri práci so saponátmi, chemikáliami, kozmetickými prípravkami atď. pretože môže veľmi ľahko zoxidovať.

6. Bižutériu si vždy pred jej odložením a uschovaním ošetrite otieraním čistou a suchou 100% bavlnenou handričkou. Výrobky je potom nutné uschovávať na čistom a suchom mieste mimo dosahu slnka a veľkých teplotných zmien. V opačnom prípade bižutéria stratí svoj lesk a môžu sa vytvoriť škvrny na povrchu výrobku.

7. Nemiešajte si jednotlivé výrobky z bižutérie v jednej zásuvke, šperkovnici, v krabičke, vrecúšku, atď. Uschovajte si každý kúsok, alebo každý pár bižutérie oddelene. Napríklad si neukladajte všetky náušnice v jednom puzdre, v krabičke, šperkovnici bez prepážok, alebo vrecúšku. Jednotlivé výrobky si teda uschovávajte v oddelených látkových, alebo plastových vrecúškach a to platí hlavne pre bižutériu so vsadenými kamienkami a imitácie perál. Jednotlivé výrobky sa môžu takto doškriabať, kamienky povypadávať a celkovo dôjde k poškodeniu. Okrem toho, by bolo vhodné zabaliť každý výrobok do mäkkých papierových vreckoviek.

8. Výrobky z bižutérie je nutné uschovávať na čistom a suchom mieste mimo dosahu slnka a veľkých teplotných zmien. Ak určitý druh výrobku máte správne uschovaný na vhodnom mieste dlhšiu dobu, môžete si priebežne dané kusy bižutérie vyleštiť suchou handričkou zo 100% bavlny. V žiadnom prípade nečistite výrobky mokrou handričkou, zubnou pastou, alebo rôznymi tekutinami na čistenie pravých šperkov zo striebra a zlata. Imitácie šperkov sú vyrobené z iného materiálu a preto môže povrch výrobku zoxidovať. 

Dôležité upozornenie:

Ak by došlo k podráždeniu pokožky, neodporúčame výrobok ďalej nosiť z dôvodu možnosti alergickej reakcie.Toto však nie je chyba tovaru, a preto ani výrobok nie je možné reklamovať. Taktiež u niektorých ľudí je možné, že povrch bižutérie zoxiduje, čo taktiež nie je chyba výrobku a nie je možné ho reklamovať.

Email

  • info@marieedesign.sk

Sledujte nás

 

Facebook

© Mariee design, s.r.o.

Pomoc s webom Tvorbastranky.sk