Obľúbené články
Komentáre

Dĺžka svadobného závoja

Od v Všetko o svadobných závojoch .

Každý svadobný závoj môže byť vyrobený presne v dĺžke, akú si zvolíte. Svadobné závoje zväčša mávajú dĺžku po plecia, pod plecia, do pol chrbta, po zadok, po končeky prstov, po kolená, po zem, s mini vlečkou cca 0,5 m, s dlhou vlečkou od 1m a viac. Každá sme však inak vysoká či nízka, čo je pre jednu po zadok môže byť pre inú do pol chrbta, preto je dôležité vedieť si správiť zvoliť dĺžku závoja presne pre Vás na mieru.

Ako postupovať pri zvolení vhodnej dĺžky svadobného závoja pre Vás?

Uvedomťe si, že umiestnenie závoja v účese môže spôsobiť rozdiel aj 10 cm!!! Nehovoriac o to, že pri závojoch po zem alebo s vlečkou musíte myslieť i na veľkosť opätku vašich svadobných topánok. Svadobný závoj je možné umiestniť nad účesom, pod účesom, na temene alebo hore na hlave.

Odporúčam závoj umiestňovať viac dozadu, akoby na temeno hlavy. Taktiež ak plánujete mať vlasy vyčesané, dajte si ich do drdola so snahou vyvolať objem. Priložte krajčírsky meter alebo aj hociakú stuhu k miestu odkiaľ pôjde závoj a spustite. Stuhu odstrihnite v mieste, kde chcete, aby Váš svadobný závoj končil.

Dĺžka závoja

Ak plánujete dvojvrstvový alebo viacvrstvový závoj a chcete jednu alebo viac vrstiev prehodiť cez tvár, opäť. Priložte začiatok stuhy k mietu, kde plánujete mať závoj uchtený a spustite. Stuhu odstrihnite tam, kde chcete, aby Vám vrstva prehodená cez tvár končila.

Dĺžka závoja

Ako som už spomínala, ak plánujete závoj po zem či väčšou alebo menšou vlečkou, počítajte s tým, že budete mať topánky na opätku (alebo nebudete:) Priložte stuhu k miestu, odkiaľ pôjde závoj, zvoľte akú dlhú vlečku budete potrebovať a stuhu odstrihnnite. Následne stuhu zmerajte a máte dĺžku závoja presne Vám namieru.

Dĺžka závoja

Email

  • info@marieedesign.sk

Sledujte nás

 

Facebook

© Mariee design, s.r.o.

Pomoc s webom Tvorbastranky.sk