Obľúbené články
Komentáre

Riasenie svadobného závoja

Od v Všetko o svadobných závojoch .

Svadobné závoje je možné riasiť na hrebienku viacerými spôsobmi. Riasenie svadobného závoja významne ovpyvňuje jeho celkový vzhľad a objem. Rozlišujeme tri základné druhy nariasenie svadobného závoja na hrebienku, a síce riasenie po celej šírke svadobného závoja, riasanie len jeho určitej časti, tzv. riasenie napoly, alebo svadobné závoje bez riasenia. Poďme sa na to pozrieť bližšie.

Riasenie svadobného závoja po celej šírke
Riasenie závoja po celej jeho šírke je najbežnejšie a nevestami snáď najčastejšie vyhľadávané. Je jasnou voľbou všade tam, kde je snaha dosiahnuť čo najväčší objem závoja. S týmto typom riasenia sa v saónoch stretávate najčastejšie.

Riasenie napoly
Ide o zriasenie iba časti v strede svadobného závoja. Je to taktiež pomerne vyhľadávaný spôsob riasenia svadobných závojov, vyzerá krásne, avšak treba si uvedomiť, že takéto riasenie mierne uberá na objeme svadobného závoja. Preto sa nie veľmi hodí na úzke a jemné závoje.

Svadobné závoje bez riasenia
Svadobné závoje bez riasenia pôsobia iba akoby položené na hlave. Dosiahnete ním absolútne najjemnejší vzhľad, ako môžete. Vhodné tam, kde chcete dosiahnuť čo najviac splývajúci a padavý vzhľad a pri

Riasenie po celej šírke Napoly Bez riasenia
Riasenie závoja Riasenie závoja

 

Email

  • info@marieedesign.sk

Sledujte nás

 

Facebook

© Mariee design, s.r.o.

Pomoc s webom Tvorbastranky.sk