Obľúbené články
Komentáre

Farba svadobného závoja

Od v Všetko o svadobných závojoch .

Svadobný závoj musí ladiť k svadobným šatám i farebne. Ponúkame Vám vyhotovenie svadobného závoja v dvoch základných a najčastejších farbách, a síce v bielej (snehobiela) a ivory (smotanová/krémová). Ak sa neviete rozhodnúť medzi dvoma odtieňmi závoja, radšej sa rozhodnite vždy pre ten svetlejší. 

Biela farba Ivory farba

Biela farbaIvory farbaAk máte svadobné šaty čisto bielej farby, niet pochýb, že potrebujete taktiež biely svadobný závoj. Avšak akonáhle sú svadobné šaty už smotanové, nie vždy je možné trafiť presný odtieň. Každý výrobca látok je iný a jednotlivé odtiene ivory farby sa môžu líšiť. Jediný spôsob, ako si byť 100% istá, že vám bude svadobný závoj ladiť so svadobnými šatami, je prirovnať si ich naživo. Preto Vám ponúkame zaslanie vzoriek látok, spomedzi ktorých si budete môcť vybrať presne tú, ktorá Vám bude najviac vyhovovať.

Vzorky látok zasielame za poplatok 1€. Keď jednotlivé vzorky látok rozbalíte, párkrát ich preložte, aby vynikla ich skutočná farba a prirovnajte ich.

Osobne si dávame veľký pozor pri nákupe ivory látok, nakoľko niektoré idú až do takej žltkastej, preto sme ani s odtieňom ivory nemali zatiaľ žiadny problém, i keď si nevesta vzorky neobjednala, avšak pre Váš pokoj v duši, aby ste si boli 100% istá nie len farbou, ale i kvalitou použitého materiálu, vzorky látok sú vám vždy k dispozícii.

Email

  • info@marieedesign.sk

Sledujte nás

 

Facebook

© Mariee design, s.r.o.

Pomoc s webom Tvorbastranky.sk